Tävling hos Sleepy Elin

Nagellacksnörden (vem är inte en nagellacksnörd) Sleepy Elin firar 50 följare på bloglovin med en giveaway. Superkul tycker jag!
 
 
Dessa skönheter kan man vinna, så skynda in och delta!

Provat : Kanebo Sensai Eye Cream

Förlåt för dålig bloggning, ska verkligen försöka bli bättre.
Men idag har jag ett ganska bra inlägg.
 
Jag har haft ett prov på Kanebo´s dyra ögonkräm, nämligen Cellular Performance Eye Contour Cream. Den är otroligt dryg den lilla provburken jag fick (2ml), räckte i 2 månader.
 
Den "stora" burken är på 15ml och kostar 1115:- på kicks. Ruggigt dyrt tycker jag.
Såhär beskriver dem produkten:
En rik kräm som motverkar påsar, mörka ringar, glåmig och svullen hud orsakad av trötthet, stress och miljöpåfrestningar. Genomfuktar huden runt ögonen och ger en pigg och strålande blick.
 
Kan säga såhär, jag såg knappt någon skilldnad alls. Nog för att ögonkräm i sig kanske inte är en mirakelprodukt, men jag hade iallafall förväntat mig en liten skilldnad. Nu har ju inte jag så mörka ringar och påsar, men hade hoppats på lite mindre glåmig och lite spänstigare eller vad man säger. För det där priset hoppas man ju på förändring. Nej det här visar verkligen att dyra produkter inte alltid måste vara bättre än billigare.

Tävling hos Beautyfeaks!

Kära beautyfreaks som jag har följt ganska länge fyller 3 år och det firar dem med en tävling där du kan vinna en goodiebag, och självklart är jag inte sen att haka på!
 
Klicka HÄR för att komma till deras inlägg och läsa om tävlingsreglerna!!
 
Lycka till allihopa och nu hoppas vi på det bästa ;)

Kicks nagellack

Var en sväng på ikanohuset härromdagen och sprang på ett gäng kicks nagellack på rea, så tänkte visa ett för er
 
 
Föll för det här genast. Gud vilket snyggt lack, passar mig perfekt. Det är ett svart lack med silverglitter, nästan som Zoya storm om ni sett det, eller Isadora Black galaxy. Detta köpte jag för ynka 15kronor(!) Vet inte namnet på det dock då det är bortskrapat. Plus att den är för mörk så syns inte ändå! ;) Det var lite klurigt att måla, men med två lager så ser det underbart ut!
 
 
Jag är så nöjd så jag ska åka och se om det finns något kvar, så jag har ett backup.

RSS 2.0