Jo is in the house

 
Partynaglarna är på. Ikväll blir det vårfest med några kompisar och min pojkvän. Finfest. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än, vad jag ska ha för frisyr, vilka smycken jag ska ha och hur jag ska sminka mig. Haha vilket dilemma.
 
Iallafall så fick detta bli dagens naglar. HM's Jo is in the house över en silvrig bas, blev riktigt läckert. Lacket är fullproppat med silverglitter och även lite holografisktglitter så det blir holoeffekt över naglarna, jag älskar holo. Skulle önska det var mer holo i dock, men jag ska inte klaga, kommer nog ha snyggast naglar ikväll!
 
Ha en trevlig fredag allihopa!

Isadora 722 Metal Mauve

Hittade bland annat detta lack, Isadora 722 Metal Mauve, på mellandagsrean. Tyckte det såg fint ut och det kostade 29:-
 
Det är ett lite murrigt lila med småsmå silverpigment.
Såhär ser det ut på naglarna. Tyckte det var mycket tråkigare på tyvärr, men man kan ju inte alltid pricka rätt. Älskar formulan och penseln dock. Isadoras lack går ofta hem hos mig!

Dagens nödvändigheter

Har varit iväg en sväng på maxi idag och iförskaffat mig lite nödvändigheter.
 
 
Depend Dip-In remover - Favoritremovern, stoppa bara in fingret och skruva lite sen är det klart! 59:-
Easy shaving - Rakgele Ca 50:-
Bio-oil - Ska tydligen vara bra mot acneärr så det tänkte jag testa! 119:-
Barnängen balsam - Till färgat hår. Kör inget speciellt hårvårdsmärke så testar runt lite. 15:-
Locobase Repair - Universalkräm! Toppen på torra områden. Jag använder de just nu på mina läppar som är lite vinterskadade, älskar den! Ca 50:-

China Glaze och Color Club

CG- Twinkle lights, CG- Skyscraper, Color Club- Jingle Jangle, Color Club- Holiday Splendor
 
Här är fyra relativt nya nagellack i samlingen. Det är mina två första CG (sjukt). Har än så länge bara provat Skyscraper, glömde dock att ta bild!! Det är ett blått lack med silverglitter, ser ut som rymden på naglarna!
 
Ett lack fullproppat med rött, guld och grönt glitter!
Blått lack med silverglitter.
Glitterlack med lila och ljusblått glitter
Glitterlack på turkost bas. Lite holoeffekt på den och massor av silver o turkost glitter!
 
 

Gårdagens naglar

 
Detta är Gina Tricots Sapphire Blue. Jag har blivit så kär i deras nagellack. Har flera stycken här hemma. De är lättapplicerade och finns i massor av färger. Tycker de sitter riktigt bra på mina naglar också. Målar dock om mina naglar varannan dag, så det spelar ingen större roll. 39.- kostar detta lack, eller 3 för 99.-, blir alltid så att jag köper flera!
 

Fått upp ögonen för denna..

 
Denna läppbalsam har jag nyligen fått upp ögonen för. Jag vet att många redan älskar den, skriver om den osv, men jag har inte gillat den innan. Inte gillat doften riktigt. Men nu när jag använt den i några dagar känner jag att den verkligen hjälper mot torra vinterläppar. Kyla blandat med torr luft och sedan in i värmen är nog inte toppen för mina läppar iallafall.

Tävling hos Bianca 3

Jag följer ju paniskt Biancas blogg, tycker den är super. Och nu har hon ännu en tävling som jag vill vara med i, och ni med hoppas jag! Denna gång kan man vinna ett valfritt mobiltillbehör från Fashion27 ! De har många snygga skal o accessoarer. In med er och tävla!!

Tips på bra ögonbrynsskugga

Är det någon där ute som har tips på en bra ögonbrynsskugga?
Har aldrig haft HMs, älskade den, men den har slutat sälja. Idag tappade jag den i golvet tyvärr så nu måste jag hitta en ny.
Har ni något tips på en bra inte allt för dyr skugga?
 

RSS 2.0