lyckorusDet är jättesvårt att beskriva med ord hur det känns att träffa någon man känner så starkt för.
Jag är kär! Så jääävla kär!

det kallas kärlek

jag älskar er mina flickor!


please drop the past and be true

Påväg till sånglektion med hardstyle på full volym i hörlurarna ;)


The face shop


Stötte på en mycket trevlig affär när jag var i Dubai, The face shop. De hade allt från smink till nagellack och rengöringar i alla dess former, och till bra priser! För något år sedan köpte min pappa en rengöring därifrån som var super, dock köpte jag inte med mig en hem. Däremot köpte jag denna Rich Hand Almond Organic Marula Oil cuticle & nail balm (långt namn!!!!), en nagelbandskräm.
Den luktar mycket gott, kan dock inte förklara vad. Luktar nästan som The body shops Love Etc EdP. Konsistensen känns nästan som cocossmör för er som har kännt på det.
Tror nog jag mest köpte den för att den var söt och billig (ca 36kr), har sjuhelsikes många nagelkrämer och pryttlar! Dock är den väldigt skön på nagelbanden så att använda upp den blir nog inte svårt :)

Imorrn blir det tandläkaren och en sväng på la stada efteråt, måste köpa ögonbrynspenna bland annat :) Puss

there's a reason why we met

Sorry för dålig uppdatering, kom hem från Dubai i fredags, och gud jag längtar redan tillbaka!
35 graders värme, sol och bad, shopping och god mat, blir inte bättre! Kan berätta mer om resan och bilder i ett annat inlägg, inte laddat över de än :)
I lördags var det äntligen dags för Club Aqua Time to Re-emerge! Fysatan vad kul jag hade!! Träffade Dutch Master, Activator mm, fett kul! Och babuuu också hihi, saknat hnm faktiskt. Visar bilder m.m. på det sen!

Idag blev den en sväng på stan

Köpte dessa från Body Shop bland annat, Candid Ginger som är en del av Body Shops jul kollektion. Jag dog när jag luktade på den, så julig så jag kunde inte låta bli, jag som älskar julen!
Ser fram emot att skriva om resan :) Nu blir det te snart hoppas jag. KRAM!

RSS 2.0