what is it good for

Haft helt awesome sisodär hmm.. 27 timmar med Sophia :D
Kommer inte ihåg när hon kom igår men nån gång efter bastun och badet jag tog :) vi bestämde oss för att se film så vi satte på Creep, en skräckis. Fia sa aah men den är inte läskig.. hahaha tjena, hon satt väl och blundade halva filmen medans jag tyckte den va lite lame. Rush hour 3 på det också, fast då satt vi mest och spela spel å snacka och skrattade åt allt och inget haha, klämde in lite musik efter filmen. Sen runt 2 satte vi på en till film, movienight! Dead Mary den här gången, tror hon höll på att storkna ett tag. Lite småkul att hon satt där rädd och jag var ganska oberörd, dock va den va lite småscary vid ett tillfälle. Taggar redan nästa skräckfilm haha!!
Efter det bestämde vi oss för att sova, vaknade idag vid 12, käkade lite, skrattade lite, sen satte vi på Mysteriet på Greveholm och jag somna till 16, värt!! Sen har vi bara chillat runt, åkte och köpte godis vilket var jävligt onödigt, borde ha som syrran som har godisförbud.
Nu har hon precis åkt hem och det blev fasen lite tomt, och jag tänker inte se Scream själv (a)


Taggar Dubai på torsdag btw :) Fast taggar Club Aqua den 5 nov ännu mer!! HIHIHIH



Kärlek !


Kommentarer
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Sv: Haha okej vad kul att du pratar norska! :) Ja latte är så himla gott. ^^

2011-11-03 @ 22:40:08
URL: http://adaras.se
Postat av: Jennysen

Hej!

Såg i en annan blogg att du tävlat om iPhonetillbehör och tänkte att du kanske var intresserad av en tävling om ett iPhoneskal?

Om du är det får du gärna kolla in hos mig: http://jennysen.soclog.se/p/blog.html?link=1318449632



Hoppas jag inte störde! :)

2011-11-04 @ 23:27:53
URL: http://jennysen.soclog.se
Postat av: Jennie

Tävlingen gällande ett externt batteri till iPhone/iPod är nu avslutad. Tusen tack för att du var med och tävla och jag hoppas du är med och tävlar någon fler gång.



Var det du som vann? Kika här: http://jenniemariajohansson.se/2011/november/vinnaren-av-ett-externt-batteri-fran-mytrendy.html



Kram / Jennie

2011-11-06 @ 22:08:48
URL: http://jenniemariajohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0